سرامیک خشک نما

@title
سرامیک خشک نما

سرامیک، نخستین بار در دهه 70 میلادی معمارانی در کشور آمریکا نسبت به نصب سنگ بر روی آسمان خراش های عظیم به روش خشک تصمیم گرفتند. علت طراحی این سیستم مقاومت نمای ساختمان در برابر نیروی شدید باد در ارتفاعات بود و این روش مدرن و نوپا مورد تایید استانداردهای جهانی و مورد توجه بسیاری از معماران سرتاسر جهان قرار گرفت.
در سیستم نمای خشک سرامیک متریال نما توسط زیرسازی های آلومینیومی و بدون استفاده از نیروی چسبندگی بر روی سازه اصلی اعمال شده که باعث طولانی شدن عمر نما میشود و در صورت نصب صحیح و مهندسی این اطمینان را به شما خواهد داد که در شرایط سخت نیز به هیچ وجه سقوط نخواهد کرد. این روش نصب باعث دو پوسته شدن نمای ساختمان می شود.
سرامیک پرسلانی زیر مجموعه ای از تایل های سرامیکی است با این تفاوت که در دمای بالاتری (نزدیک به 1400 درجه سلسیوس) نسبت به تایل های رایج پخته و با فشار زیاد و به دو روش اکسترودی و پرسی تولید می شوند. علت تولید پرسلان ها در این دما بوجود آمدن ماهیت هایی چون تخلخل کمتر از %0.1 و حالت زجاجی(شیشه ای) در ان است و این امر آنها را از سایر محصولات سرامیکی تفکیک می کند. پرسلان ها زیر مجموعه هایی چون تایل های سوراخ دار تایل های تو پر و TERRACOTTA دارند که هر کدام از آنها خواص و استفاده های متفاوتی دارند.پرسلانها دوام و مقاومت بالایی دارند که باعث می شود پس از گذشت چندین سال از عمر نمای ساختمان همچنان پوششی جذاب و زیبا به نظر بیایند.
روش های اجرای نمای سرامیک خشک
دراین سیستم پانل های سرامیک به وسیله ی قطعات کلیپس استیل بر روی زیر سازی آلومینیومی متصل میگردند رنگ کلیبس ها با رنگ سرامیک انتخابی به وسیله ی رنگ پودری الکترواستاتیک یکسان میگردد و در محل اتصال سرامیک به زیرسازی آلومینیومی لاستیک های EPDM جهت جلوگری از لغزش سرامیک ها قرار میگیرند .
اتصالات سیستم کیل
اتصالات سیستم KEIL در حقیقت اتصالات مکانیکی مخفی هستند که برای پوشش دادن نما به وسیله ی انواع مصالح گوناگون استفاده می گردد. این سیستم در صنعت ساختمان به طور گسترده جهت پوشش نما دیوار های داخلی و خارجی و حتی سطوح بام استفاده می شود. در این سیستم ابتدا سرامیک سوراخ کاری شده و به راکت های آلومینیومی مخصوص توسط آنکربولت به سرامیک متصل میگردد و بعد از اجرای زیرسازی آهنی پروفیل های آلومینیومی بر روی آن نصب شده نهایتا سرامیک بر روی زیرسازی آلومینیومی نصب میگردد.
سیستم شیاری
دراین روش ابتدا پشت سرامیک توسط دستگاه اتوماتیک شیارهای ویژه ای در دو جهت معکوس ایجاد میشود(شیار Vشکل) سپس براکت های آلومینیومی با چسب مخصوص به سرامیک متصل شده و بعد از اجرا زیرسازی آهنی و نصب پروفیل های آلومینیومی سرامیک بر روی زیرسازی نصب شده و توسط پیچ موجود بر روی براکت های آلومینیومی رگلاژ میشود .