ین نمای زیبا و منحصر به فرد برای سازه های تجاری و اداری یا برج ها و آسمان خراش های شمال شهر تهران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . اگر شما هم جز سازندگانی هستید که می خواهید برای نمای ساختمان خود بهترین و مد روز ترین متریال را استفاده کنید تا مشتریان را مجذوب کار خود کنید پیشنهاد می دهیم نمای شیشه ای فریم لس را فراموش نکنید
افتخار ساخت و اجرای نمای ساختمانتان را به ما بدهید
همین الان گوشی خود را بردارید، و با شماره های زیر تماس بگیرید. مشاورین ما پاسخ گوی سوالات شما هستند.
ما پاسخگوی شما هستیم
02122683049 | 02122683487 | 02122683301 | 02122390670
در این مقاله از سایت مهرسان نوین درباره نمای فریملس و اجرای فریم لس توضیح دادیم همراه ما باشید.
شیشه از سازه های اصلی در هر ساختمان میباشد. استفاده از شیشه قدمت 6500 ساله دارد و همچنین استفاده از نمای شیشه ای در ساختمان ها باعث بازتاب نور خورشید و و ایجاد یک جلوه خاص به ساختمان و نما می باشد.
اخیرا استفاده از شیشه های رفلکس در ساختمان ها و برج ها بسیار رایج شده است. زیرا استفاده از شیشه در نمای ساختمان ها علاوه بر زیبایی ظاهری، دارای مزیت هایی از قبیل نورگیر بودن و ایجاد روشنایی در فضای داخلی ساختمان میباشد.
همچنین بخاطر افزایش جمعیت و آلودگی صوتی بسیاری از سازندگان از شیشه های چند لایه و دو یا سه جداره استفاده میکنند. ظهور شیشه های با نمای فریم لس در راستای گسترش اهداف زیبایی و کاربر پسند در نماهای ساختمان ها بسیار پرکابرد میباشد.
شیشه های بدون فريم از انواع ویژه شیشه های دوجداره محسوب میشوند، به طوری که در آن یکی از لایه های شیشه از لایه دیگر بزرگتر است . شیشه های فریم لس طوری طراحی شده اند که در نمای ساختمان هیچ فاصله ای بین دو شیشه را نشان نمیدهد، و امکان یک نمای تمام شیشه ای را به وجود میآورد. همین ویژگی نمای شیشه ای فریم لس باعث شده است که استفاده از این نما در معماری افزایش یابد.
زیبایی این شیشه ها به همراه مقاومت، عایق بندی و سهولت نصب باعث افزایش محبوبیت این نما شده است. می توان گفت که یکی از مزایای مهم نماهای فریم لس، استفاده از لاستیک در دور تا دور شیشه برای عایق بندی بهتر و جلوگیری از نفوذ رطوبت و هوا می باشد.
همچنین نکته قابل توجه این است که لاستیک ها در ظاهر نما به چشم نمیآیند و فقط نمای شیشه ای ساختمان قابل رویت است، اجرای فریم لس نیازمند متخصصان مجرب این حوزه میباشد، نمای فریملس باید با تبحر خاصی در سازه پیاده سازی شود و بهتر است، اجرای فریم لس را به کارشناسان این حوزه واگذار نمایید.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی لینک، اطلاعات کاملی درباره نصب و اجرای انواع نمای اسپایدر شیشه ای به دست آورید.
با ما همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : نمای شیشه ای در ساختمان مدرن
گونه ای از صفحات بتنی ساده که از شیشه های حرارت دیده ضحیم ساخته شده اند و در صنعت ساختمان استفاده می شوند، شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس هستند. شیشه های ضحیم تر برای نمای شیشه ای فریم لس استفاده می شوند و دلیل این امر آن است که استفاده از شیشه های ضحیم تر در درهای شیشه ای حمام ها بسیار ضروری است و به عنوان یک مزیت برای چارچوب مواد استفاده شده در ساختمان به شمار می رود و به همین دلیل از شیشه های ضحیم تر برای این کار استفاده می شود. شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس معمولا حدود یک اینچ مربع ضخامت داشته است.
امروزه نمای شیشه ای فریم لس یکی از پر کاربرد ترین نما های ساختمان های اداری به حساب می آید. این نماها به علت زیبایی منحصر به فرد، دریافت حداکثر انرژی نور خورشید در ساعات اداری روز و بهینه سازی در مصرف برق در محیط های اداری و تجاری از محبوبیت خاصی برخوردار هستند.
همچنین با استفاده از شیشه های 2 یا 3 جداره در این نوع نماها می توانند به عنوان یک لایه عایق صوتی و حرارتی بین محیط داخل و خارج از ساختمان عمل کنند. امروزه معماران با خلاقیت بهره برداری از نمای شیشه ای فریم لس انتظاراتی دیگری مانند کنترل انرژی، ایمنی، صدا و زیبایی را برای مشتریان و مجری طرح نماهای ساختمان به وجود آوردهاند.
لازم به ذکر است که اخیرا با روی کار آمدن پنجره های دوجداره آلومینیومی و UPVC از تکنیک شیشه فریم لس کمتر استفاده میکنند اما هنوز هم در برج های بلند که نمای تمام شیشه ای دارند همچنان از نمای شیشه ای فریم لس استفاده میکنند.
به طور کلی می توان گفت نمای شیشه ای فریم لس در هر قسمتی از ساختمان به کار رود جذاب و زیبا خواهد بود و هر ساله مهندسان ساختمانی و طراحان از نمای تمام شیشه ای بیشتر استفاده می کنند، لازم به ذکر است حتی در برخی کشور ها اتاق های شیشه ای می سازند، در مجموع میتوان گفت که اجرا نمای فریم لس، باید بسیار دقیق باشد و در اجرا نمای فریملس، جای هیچ اشتباهی نیست.
از مزایای نمای شیشه ای فریم لس میتوان به ظرافت و زیبا سازی در فریم محافظ شیشه، ایجاد سطح بصری یکپارچه و یکنواخت، سهولت تعویض شیشه ها، امکان استفاده از بازشو مخفی در نمای شیشه ای، مقاومت زیاد در برابر زلزله، دارا بودن واشر های مخفی برای آب بندی، امکان ایجاد سطوح عایق صوت و حرارت، امکان استفاده از رنگ های متفاوت در نما و عدم انتقال تنش سازه اصلی بر روی شیشه اشاره کرد.
پیشرفت های عمده ای در منظر مهندسی نما ایجاد شده است تا شیشه را به یکی از اصلی ترین ابزار های ساخت و ساز ساختمان های جدید تبدیل کند. شیشه نه تنها جذابیت بصری فوق العاده ای دارد ، بلکه اکنون بیشتر از هر زمان دیگری کاربرد های بیشتری دارد. در اینجا برخی از مزایای اصلی نمای شیشه ای فریم لس ارائه می شود.
بهره وری انرژی
اجازه ورود نور خورشید به داخل ساختمان می تواند باعث صرفه جویی در مصرف برق شود زیرا شما می توانید به جای نور مصنوعی از نور طبیعی استفاده کنید. بر خلاف آنچه تصور عموم مردم است ، پیشرفت های فن آوری در شیشه به آن کمک کرده تا گرمایش و سرمایش را در ساختمان ها تنظیم کند. با الزامات سختگیرانه انرژی که امروزه برای ساختمان های تجاری اعمال می شود ، شیشه فقط برای رفع محدودیت ها ارزش بیشتری پیدا می کند و همچنین مزایای صرفه جویی در هزینه را فراهم می کند.
به اندازه کافی قوی برای مقاومت در برابر عناصر سخت هواشناسی
نمای شیشه ای سازه ای به طور کلی از مقاومت کافی در برابر سخت ترین عناصر آب و هوایی برخوردار است. خواه در منطقه ای با آفتاب ، باد و باران مداوم زندگی کنید ، شیشه بسیار بیشتر از بسیاری از مصالح ساختمانی سنتی یکپارچگی و شکل ظاهری خود را حفظ خواهد کرد.
انعطاف پذیری با شفافیت
شیشه را می توان تقریباً به هر شکلی قالب زد و امروزه بیشتر معماری ها از شیشه های شفاف برای نمای ساختمان استفاده می کنند. اما انعطاف پذیری مواد به معماران این امکان را می دهد تا در نحوه استفاده خلاق باشند. شفافیت هم مزایای عملکردی و هم زیبایی را به همراه دارد ، بنابراین کارشناسان مهندسی نما می توانند از آن در کاربرد های مختلف استفاده کنند.
به طور کلی برای نصب نما های فریم لس دو روش وجود دارد که شامل روش یو-کانال یا روش فول فریم لس است. فریم های فولادی در این نما سایز های مختلفی دارند، اما به طور معمول از پروفیل هایی با اندازه 40*40 برای نمای شیشه ای فریم لس استفاده می کنند.
ابتدا کل سطح نما با پروفیل های فولادی با اندازه مشخص تقسیم بندی میشود و سپس فریم های آلومینیومی را در این پروفیل ها قرار میدهند. برای عایق بندی در این نماها از لاستیک های مخصوصی استفاده میکنند. لازم به ذکر است که این فریم ها به دو صورت باز شونده یا ثابت هستند.
و در آخر میتوان با استفاده از شیشه های دو جداره، سه جداره و تک جداره نصب شیشه را انجام داد. قابل ذکر است که کلیه این مراحل با ابزار دقیق کنترل و هدایت میشوند.
ساختار شیشه دو جداره از ترکیب دو لایه شیشه و یک لایه جدا کننده آلومینیوم میباشد . همچنین میتوان بین دو لایه شیشه را با گاز آرگون عايق حرارتی یا عايق صوتی یا ترکیبی از این دو را پر کرد.
شیشه های عایق میتوانند ترکیبی از انواع شیشه های مختلف مانند شیشه ساده، رنگی، رفلکس، لمينيت، سکوریت و مات ساخته و در بازار عرضه شوند.
از جمله ويژگی های مهم شیشه های دو جداره عایق حرارتی آن ها است که باعث بهینه سازی در مصرف سوخت می شود، عایق صوتی بودن آن ها که باعث کاهش سر و صدا و ایجاد آرامش میشوند، و همچنین کنترل کردن شرایط دمایی محیط میباشد، همچنین شیشه های دوجداره در فصل زمستان باعث حفظ حرارت داخل ساختمان شده و در فصل تابستان با کاهش ورود گرما و نور به داخل ساختمان باعث افزایش کارایی سیستم تهویه و خنک کنندگی میشوند.
میتوان گفت فریم لس شیشه از مهم ترین اجزاء پارتیشن میباشد. پارتیشن شیشه ای فریم لس از شیشه و یراق آلات مخصوصی ساخته میشود. پارتیشن شیشه ای فریم لس نسبت به پارتیشن شیشه ای فریم دار از زیبایی بیشتری برخوردار میباشد، میتوان گفت دلیل زیبایی آن یکدست بودن شیشه ها میباشد. علاوه بر زیبایی از قیمت پایین تری نسبت به فریم دار دارد.
در پارتیشن شیشه ای فریم لس از شیشه سکوریت 10 میل استفاده میکنند. به دلیل ظاهر زیبای پارتیشن شیشه ای فریم لس بیشتر در محل کار هایی که نیاز به دید باز دارند کاربرد دارند.
نکته قابل توجه در مورد پارتیشن فریم لس این است که فضای کمی را اشغال میکنند، همچنین به دلیل یکپارچه بودن این نوع پارتیشن ها دید بهتری را برای مصرف کنندگان دارند، با نصب شیشه فریم لس، علاوه بر زیبایی، دوام و عمر بالایی میتوان به سازه اضافه کرد.
لازم به ذکر است که پارتیشن شیشه ای انعطاف پذیر هستند بنابراین در فضا ها و محیط های متفاوت به راحتی قابل نصب هستند. همچنین این نوع استحکام بالایی دارند.
بهتر است عوامل موثر بر قیمت نمای شیشه ای را بدانید تا انتخاب بهتری در خرید نمای شیشه ای خود داشته باشید.در ها و نمای شیشه ای فریم لس در بازار های جهانی قیمتی به اندازه 70 پوند دارند.
همان گونه که انتظار می رود قیمت در و نمای شیشه ای فریم لس از قیمت در و پنجره های معمولی خیلی بیشتر است. در حقیقت متوسط قیمت نصب نمای شیشه ای فریم لس در بازار های جهانی در حدود 1000 دلار برآورد شده است.
به هر حال ما مشاهده می کنیم که در بازار های جهانی قیمت نصب شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس در محدوده ای بین 900 دلار تا 1300 دلار می باشد.
در ادامه درباره طراحی و اجرای نمای شیشه فریم لس توضیح دادیم همراه ما باشید
در میان درز های شیشه های فریم لس معمولا شکاف های بسیار کوچکی وجود دارد که به هرحال در زمان نصب، این شکاف ها ایجاد می شود. اگر از شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس در حمام ها استفاده شود امکان نشتی اندکی آب از گوشه و کنار این شکاف ها وجود دارد.
ولی به هرحال پیمانکاران و کسانی که برای سکونت خود خانه می سازند، استفاده از شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس بهترین گزینه می باشند. طراحی فلزی و شیشه ای شفاف در و نمای شیشه ای فریم لس باعث می شود که نمای لوکسی به ساختمان داده شود. درهای شیشه ای فریم لس حمام ها، این احساس را می دهد که گویا حمام از آن چه که هست بزرگ تر است.
با افزایش شهرت و محبوبیت شیشه های فریم لس، بسیاری از تولید کنندگان نمای شیشه ای فریم لس تلاش کردند تا شکاف های موجود در نمای شیشه ای فریم لس را کاهش دهند و به این ترتیب نشتی کمتری از این شیشه ها خارج شود.
برای اطلاعات بیشتر درباره نصب شیشه فریم لس با ما تماس بگیرید.
در ابتدا زمانی که دوش در حمام نصب می شود می بایست اطمینان حاصل کنید که هیچ شیبی بین دوش و پنجره فریم لس وجود ندارد. وجود شیب باعث می شود که طبیعتا آب، از داخل حمام به خارج از حمام نفوذ کند.
راهکار دیگر این است که از درز گیر ها برای پنجره فریم لس استفاده کنید و مانع خروج نشتی آب از این پنجره ها شوید. علاوه براین می توانید مطابق با قاب پنجره قالب سفارش دهید و این قالب را حول پنجره فریم لس قرار دهید.
این امر نیز کمک می کند که از نشتی جلوگیری به عمل آید. نوع خاصی از نمای شیشه ای فریم لس نیز وجود دارد که این پنجره ها ضد آب می باشند. استفاده از پنجره های ضد آب باعث می شوند که نشتی آب کاهش یابد. ولی در کل می بایست از نفوذ مستقیم جریان آب جلوگیری به عمل آورد چون نفوذ مستقیم جریان آب باعث می شود تا نشتی انجام گیرد.
در حول پنجره فریم لس یک ساختار فلزی قرار می گیرد. این ساختار فلزی یم تواند چارچوب در یا چارچوب پنجره باشد.
در محوطه پنجره نیمه فریم لس در چارچوب بیرونی از فلز استفاده می شود و چارچوب داخلی فلز ندارد به همین سبب به آن نیمه فریم لس گفته می شود.
ضخامت مورد نیاز برای نمای شیشه ای فریم لس، بسته به کاربرد آن ها متفاوت است. ولی همانطور که می دانیم نمای شیشه ای فریم لس نازک تر، شکننده تر از ضخیم تر می باشند. البته طراحان داخلی ساختمان ها همواره بسته به کاربرد مد نظر خود ضخامت نمای شیشه ای فریم لس را تعیین می کنند و همواره امنیت کاربران تضمین می شود.
در پایان ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که سیستم های امنیتی و نمای شیشه ای فریم لس ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و نوآوری های تکنولوژیکی در میان فناوری های گسترده ساخت در و پنجره ی فریم لس نقش اساسی را ایفا می کند.
در روند نصب نمای شیشه ای فریم لس می بایست در نظر بگیریم که تاحد امکان هیچ گونه درز و شکافی در شیشه فریم لس ایجاد نشود و همگام با چارچوب طراحی معماری مربوطه کار کند. شیشه های فریم لس، از المان های متفاوتی ساخته شده است که تراشه های شیشه ای از جمله آن ها است.
شیشه های فریم لس و سیستم های امنیتی مباحثات موثر در خصوص طراحی ساختمانی ارائه می دهند و همه طراحان داخلی در تلاش هستند تا بهترین دکوراسیون را برای کاربران خود طراحی کنند، طراحی نمای فریم لس نیازمند اجرای فریم لس دقیق و پیاده سازی درست توسط کارشناسان مجرب میباشد.
برای اطلاعات بیشتر درباره اجرای شیشه ای فریم لس به این صفحه مراجعه کنید.
زیبایی در و نمای شیشه ای فریم لس و همین طور خاصیت امنیت این شیشه ها، همه و همه باعث شده است که مشتریان زیادی جذب این محصول شوند.طراحی نمای فریم لس، به قدری در زیبایی سازه تاثیر گذار است که قابل مقایسه با دیگر نما ها نیست.
یک نکته بسیار مهم در استفاده از در و نمای شیشه ای فریم لس این است که نور طبیعی را در ساختمان و در اتاق ها بازتاب می کند و احساس تازگی و طراوت را در ساختمان زنده می کند. علاوه براین نمی بایست افزایش امینت را در در و نمای شیشه ای فریم لس نادیده گرفت. در و نمای شیشه ای فریم لس در پهنا و ارتفاع های متفاوت نصب و تولید می شوند و بیشتر می توان آن ها را به فرم در های کشویی و یا ایستان مشاهده نمود. که بسته به سلیقه کاربران و مشتریان طراحی می گردند.
برای اطلاعات بیشتر درباره نمای فریم لس با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.