در این مقاله از سایت مهرسان نوین درباره نمای کرتین وال Curtain Wall توضیح دادیم همراه ما باشید.
اصطلاح U-Channel در این نوع از نمای شیشه ای | کرتین وال به خاطر استفاده از اسپیسر خاص مابین لایه های شیشه های دو یا سه جداره می باشد که امکان نصب مدول های شیشه ای به لامل های عمودی و عرضی را فراهم می نماید.
در این نوع از نمای شیشه ای | کرتین وال حد فاصل مدول های شیشه ای با لاستیک EPDM و چسب های اختصاصی بسیار قوی پر می گردد.
مدول های شیشه ای مورد استفاده در نمای شیشه ای | کرتین وال فریم لس U-Channel را SG نیز می نامند که بیانگر دو مفهوم Silicon Glass و Structural Glass می باشد.
نمای کرتین وال (Curtain Wall) به معنای دیوار شیشه ای است که ضمن عایق حرارتی بودن با ایجاد فاصله مابین فضای داخل ساختمان ها (سازه ) و قسمت بیرون آن نسبت به تامین نور از یک طرف و زیبا سازی ساختمان از طرف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نمای شیشه ای | نمای کرتین وال Curtain Wall یکی از مدرن ترین نما های موجود صنعت ساختمان در قرن اخیر می باشد. با توجه به مشخصات فنی سازه ها و شرایط اقلیمی هر کشور کاربرد های متفاوتی را شامل می گردد.
پیشنهاد مطالعه : کرتین وال شیشه ای
۱– ساختار نمای شیشه ای | نمای کرتین وال (Curtain Wall) :
نمای کرتین وال ترکیبی از سه آیتم :
• الف: پروفیل های آلومینیوم ( لامل عمودی و ترنزوم افقی)
• ب : انواع شیشه دو جداره و یا سه جداره ( باترکیب های بسیار متنوع از نظر رنگ و سکوریت و لمینت )
• ج : لاستیک های درزبند از جنس EPDM
می باشد .
۲– مزایای نمای شیشه ای | نمای کرتین وال (Curtain Wall) در رویت نما :
الف : زیبا سازی نما با انتخاب شیشه های رنگی مختلف شامل رنگی ساده و رفلکس با کیفیت های مختلف تولیدی کشور های بلژیک و ایران و چین .
ب: جذاب کردن هر چه بیشتر نما با استفاده از مدول های بسیار بزرگ ( در نمای شیشه ای ساختمان استفاده از مدول های بزرگ ضمن ارتقاء کارائی نما از نظر عایق بودن زیبائی نما را چند برابر می نماید).
ج : محدود کردن رویت داخل ساختمان از قسمت بیرون با توجه به رفلکس بودن ذاتی شیشه های ساده و رفلکس کامل بودن شیشه های رفلکس در طول روز .
۳– مزایای نمای شیشه ای | نمای کرتین وال (Curtain Wall) در قسمت داخل سازه :
الف : امکان ایجاد محیط ایده آل با کنترل رنگ و شدت و ضعف نور داخل با انتخاب نوع شیشه و با توجه به تنوع گسترده رنگ شیشه و امکان کنترل نفوذ نور به داخل با انتخاب میزان رفلکس .
ب : ایجاد فضای بسیار آرام متناسب با نوع انتخاب شیشه دو جداره یا سه جداره و با استفاده از تزریق انواع گاز در ما بین لایه های شیشه ها و همچنین تکنیک لمینت .
ج : امکان محاسباتی نمودن مصرف انرژی با انتخاب انواع شیشه دو جداره یا سه جداره با استفاده از نوع شیشه از قبیل سانرژی و تکنیک تزریق گاز و لمینت .
د : داشتن فضای دید گسترده با توجه به مدولاسیون نمای شیشه ای در ابعاد مدول های بزرگتر.
ه : زیبائی پروفیل های آلومینیومی عمودی ( لامل ) و افقی ( ترنزوم ) با توجه به امکان ارائه آن ها در انواع رنگ پودری کوره ای ( به روش الکترو استاتیک ) مطابق استاندارد RAL و همچنین رنگ های بسیار زیبا ی براق و مات به روش آنادایزینگ و همچنین طرح های متنوع دکورال
و : مصون بودن از گرد و غبار و امکان نفوذ حشرات ریز به داخل سازه که هم جنبه بهداشت محیط داخل و بهداشت تنفسی را در پی دارد .
برای اطلاعات بیشتر درباره قیمت نمای شیشه ای با کارشناسان ما تماس بگیرید.
مقالات مرتبط
سوالات و نظرات خود را برای ما ارسال کنید.